Misteriozni plan: "Veliki reset"

Kategorija: O stranici
Objavljeno: Utorak, 07 Prosinac 2021
Napisao/la Administrator
 KlausSchwabChicagoCouncilFFF
                                           Klaus Schwab

Konačni zaključak koji se iz svega ovoga može izvući, prema Wolffu, jest da se demokracija kakvu smo poznavali tiho ušutkava i da je, iako se čini da se u našim zemljama održava privid demokratskih procesa, činjenica da ispitivanje na koji danas funkcionira upravljanje diljem svijeta pokazuje da elita super-bogatih i moćnih pojedinaca učinkovito kontrolira sve što se događa u politici, što je naročito vidljivo u vezi odgovora na pandemiju.

Opširnije:Misteriozni plan: "Veliki reset"

Izabrana poglavlja iz interne medicine

Kategorija: O stranici
Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Studeni 2021
Napisao/la Administrator
Jedrenjak
                               Za dušu (Foto: A. Lj.)

Dragi prijatelji, ovih je dana mjeseca studenog 2021. broj posjeta našoj stranici već dobrano prešao brojku 150.000. S obzirom da smo po sadržajima koje donosimo ostali do kraja dosljedni (bez senzacionalizma, žutila i sl.), čini nam se da ima osnove smatrati to svojim uspjehom i razlogom da nastavimo dalje po istom kursu.

Opširnije:Izabrana poglavlja iz interne medicine

Zagreb Piano Duo Festival 2021.

Kategorija: O stranici
Objavljeno: Srijeda, 03 Studeni 2021
Napisao/la Administrator

Pianoduonaslov

   Dobro došli na 5. Zagrebački festival klavirskih dua!

Opširnije:Zagreb Piano Duo Festival 2021.

Samo za 60 plus: Život je super!

Kategorija: O stranici
Objavljeno: Ponedjeljak, 27 Rujan 2021
Napisao/la Administrator
 601
  Kod Blaža, Pakoštane - oproštaj s ljetom, foto: Dalmira Kurtov
 
60+ JE FANTASTIČNO DOBA! Imam sve što sam želio kao tinejdžer, samo 40 godina poslije. Ne moram ići u školu ili na posao. Dobijam džeparac svaki mjesec. Imam svoj stan. Nemam ograničenje izlazaka. Imam vozačku i svoj auto. Nitko iz mog društva ne boji se da će zatrudnjeti i ne drogira se. ŽIVOT JE SUPER! ZADOVOLJSTVO JE BITI 60 GODIŠNJAK I VIŠE... (Od prijatelja, svidjelo nam se i dijelimo sa svima. Autor nepoznat, sam će se prepoznati; nadamo se da neće imati ništa protiv objave. Pa, poslušajmo ga...)
 

Opširnije:Samo za 60 plus: Život je super!

Sretan nam Dan hrvatske državnosti!

Kategorija: O stranici
Objavljeno: Subota, 29 Svibanj 2021
Napisao/la Administrator

30svibnja

"...Dana 30. svibnja 1990. godine utemeljen je prvi demokratski izabran Hrvatski sabor. Konačno, poslije dugo vremena i raznih totalitarnih režima, koji su svojom prisilom ili duhovnom obmanom dotjerali hrvatski narod do samog ruba opstanka, Hrvati su stekli pravo da budu svoji na svome, dobili priliku da djeluju u duhu vlastitih interesa, bez nametnutog zajedništva s Ugarskom, Austrijom, Austro-Ugarskom, Karađorđevim jugokraljevstvom i naposljetku komunističkom Titovom Jugoslavijom..." (D. Borovčak, HKV

Opširnije:Sretan nam Dan hrvatske državnosti!